شعله درونت را برای پخته شدن کم کن...
20 دی 1399 توسط نردبانی تا بهشت
مواد غذایی را برای پخته شدن زمانی که درون دیگ زودپز می ریزی؛ شعله را کم میکنی تا هم هوای داخل دیگ سبب انفجار نشود و هم به آرامی پخته شود و جا بیفتد!
درواقع شعله کم و زمان بسیار باعث می شود، غذای مطبوع و خوش طعمی برای خوردن درست شود!
ای عزیز!
تو هم اگر می خواهی ساخته شوی و خلق و خوی نیک در تو تقویت شود، باید همین گونه باشی. آرام آرام خودت را بسازی و از تندروی دوری کنی!
اگر شعله ی درونت را زیاد کنی سبب انفجارت خواهد شد و دیگر آن آدم سابق نخواهی بود!
“رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن است آهسته و پیوسته رود”
پس راهت بسی سخت و دشوار است. تو اشرف مخلوقات هستی باید آهسته و پیوسته در این راه قدم برداری تا به هدف خلقت خداوند برسی.